Thursday, March 31, 2011

Paste cu broccoli si gorgonzola

Azi am pregatit pranzul pe fuga, folosindu-ma de resturi gasite prin frigider. Stiti si voi regula numarul 1 la paste: cu cat mai simplu, cu atat mai bun.

Thursday, March 17, 2011

Briose cu morcovi, nuca si ghimbir. Si glazura de branza. Yumm!

Saptamana trecuta a fost carnavalul animalelor la gradinita, traditional eveniment inainte de inceperea Postului Pastelui. Primul nostru carnaval :) A durat o vreme sa conving copilul sa isi poarte costumul. De vopsit pe fata... nici vorba sa reusesc! Poate anul viitor..

Friday, March 4, 2011

Sparanghel cu ochi romanesc

Nu mancasem sparanghel pana anul trecut cand, dupa ce tot citisem cat e de sanatos si dupa ce pietele de aici fusesera invadate de gramezi gramezi de sparanghel, am luat taurul de coarne si l-am  pregatit in mai multe feluri, ca sa ne lamurim ce e cu el.

Tuesday, March 1, 2011

Energia de dimineata


Pana acum cativa ani eram genul de persoana care nu manca nimic la micul dejun. Maxim o cafea cu lapte. Mereu eram pe fuga, preferam sa dorm pana in ultimul minut pentru ca, apoi, sa o zbuchiesc la serviciu, fara a mai avea un minut ragaz pentru un popas prin bucatarie.
Ntz, ntz, ntz... rau, dom'le, rau!

Supa de somon




Primul post pe acest blog este cel de fata. Adica, prin aprilie 2009, am publicat articolul de mai jos. Doar ca nu mi-au prea placut niciodata fotografiile. Adaugand la lucrul acesta si faptul ca noua ne place supa asta tare mult  si, mai ales ca am gatit-o ieri din nou, mi-am zis sa o readuc in fata. Asa ca, am facut o poza a pranzului meu de astazi si...  Voila!