Wednesday, September 21, 2011

Cabanos, rosii si mozzarella la tigaie

Cand eram eu mica si o mare sclifosita, printre putinele sortimente de carne pe care le serveam se numarau carnatii afumati si uscati, pregatiti de bunicii mei. Eram in stare sa ii mananc si dimineata, si la pranz, si seara. Cu paine proaspata daca se putea, cu mustar si, eventual, cu ceapa rosie. Clar era una dintre mancarurile mele preferate, alaturi de painea unsa cu untura (de la acelasi porc ce produsese si carnatii mentionati mai sus).

Wednesday, September 7, 2011

Salata de sfecla rosie cruda

 

Ieri m-am gandit sa fac niste gnocchi... Si uite unde am ajuns :)

Monday, September 5, 2011

Prajitura Felii de Scortisoara si Zahar Ars

                                                           sursa reteta: aici
 
Acum ceva vreme am vazut fotografia acestei retete pe Tastespotting si a fost dragoste la prima vedere :) Nici nu prea am dat atentie continutului, mi se parea doar frumoasa frumoasa, super ingenios realizata si am zis ca e musai sa incerc si eu treaba asta :)