Wednesday, December 10, 2014

Cheesecake cu arome de iarna

 
Spectaculos!!!! Asa a descris sotul meu tortuletul asta aseara cand l-a gustat. Este prima oara cand il fac si va spun sincer ca pe mine m-a atras mai ales aspecul lui. In revista in care l-am gasit arata ca desprins dintr-o poveste. Si am vrut si eu sa incerc macar sa reproduc povestea. Iar rezultatul... a fost cu totul neasteptat: de frumusel, e frumusel, insa pe noi toti ne-a dat pe spate Gustul lui.

Monday, December 1, 2014

Blat de cacao. Crema de branza. Mascarpone. Miere. Tooort!


A trecut mai bine de un an de cand am descoperit reteta lui Andie de tort usor, bun si rapid. L-am facut de nenumarate ori, intai pentru noi, apoi pentru prieteni, pentru parinti, frati si veri, iar pentru noi... si tot asa. Mereu am avut succes cu el, mereu a placut degustatorilor. 

Saptamana trecuta o prietena mi-a cerut o reteta buna de tort de casa. Si, cum s-a mai intamplat deseori in ocazii similare, am trimis iar mail cu linkul lui Andie, reamintindu-mi mie ca ar fi fain sa postez si eu reteta asta. Ocazia mea a fost cea de ieri, de Sfantul Andrei. Dimineata am copt iute blatul, pana s-a racit am pregatit crema. Dupa o ora am asamblat. Apoi, rapid, cateva poze. Si apoi dupa pranz am avut ce prezenta sarbatoritilor. Toata lumea fericita :)
Si va indemn sa incercati reteta asta cat mai curand, fie pentru masa in familie de duminica viitoare, fie pentru sarbatorile ce se apropie. Sunt convinsa ca va va fi pe plac.