Tuesday, March 1, 2011

Energia de dimineata


Pana acum cativa ani eram genul de persoana care nu manca nimic la micul dejun. Maxim o cafea cu lapte. Mereu eram pe fuga, preferam sa dorm pana in ultimul minut pentru ca, apoi, sa o zbuchiesc la serviciu, fara a mai avea un minut ragaz pentru un popas prin bucatarie.
Ntz, ntz, ntz... rau, dom'le, rau!
M-a schimbat casatoria :P...Nu neaparat asa cum suna, insa mi-am schimbat stilul de viata dupa ce m-am casatorit. Intr-unul mai sanatos, spun eu. De cativa ani mananc sistematic musli cu iaurt la micul dejun. Si ma bucur foarte tare ca si juniorului ii place acest obicei.
Dar incerc sa gasesc si alte gustari bune de dimineata, pentru atunci cand ne e lehamite de vesnicul amestec amintit mai sus. Spre exemplu, shake.
Variantele sunt nenumarate: diverse fructe, iaurt, poate ceva miere, lapte (de vaca sau de soia), chiar si o lingura de musli sau o lingura de seminte... bagate la blender cateva minute si gata, ai o bautura buna, cu aroma si vitamine. O bomba de energie!

De data aceasta, o mana de afine (am avut proaspete), o cana de capsuni, si lapte de soia cam o cana si jumatate. Blend-blend! si gata.

Enjoy!

No comments:

Post a Comment